Teambuilding activiteit met Zen With Debby

04 jun ,2024

Zoek je een leuke teambuilding activiteit op het werk? Of organiseer je een leuke activiteit in jouw gemeente? Zen With Debby voorziet jullie graag van een uurtje beweging dankzij een ontspannende Vinyasa Yogales, of een leuke POP Pilates workout.

Zen With Debby staat voor passie en kwaliteit. Hier kan je terecht voor een welverdiend uurtje van zelfzorg. Je geniet van een ontspannende Yogales of een leuke POP Pilates workout die volledig op jouw niveau wordt gegeven. Iedereen is dus welkom om deel te nemen, zelfs al heb je geen ervaring met beide bewegingsvormen.

De deelnemers worden voorzien van een leuk uurtje van beweging en krijgen allerlei opties van houdingen. Zo kan iedereen dus meedoen op zijn of haar niveau. Je stapt gegarandeerd met een goed gevoel van jouw matje en voelt je nadien ook helemaal opgeladen.

Yoga en Pilates zijn de ideale bewegingsvormen voor zij die op zoek zijn naar innerlijke balans, omdat we dieper verbinden met ons lichaam en onze geest. Door het combineren van allerlei bewegingen en de ademhaling creëren we innerlijke harmonie binnenin onszelf. Deze harmonie laat je toe van even tot rust te komen na een drukke werkweek, zodat de stressgevoelens van je af kunnen stromen. Met andere woorden: de ideale teambuilding activiteit als je het mij vraagt!

 • 2021: Teambuilding voor BlueCrux
  Locatie: De Kluizerij in Affligem
 • 2023: Jaarmeeting van PROBIS
  Locatie: CC Strombeek-Bever
 • 2024: Initiatieles voor Cultuurdienst IVEBICA
  Locatie: BKO De Schellebel in Schelle
 • 2024: Teambuilding Gemeente Meise
  Locatie: Plantentuin Meise
Zen With Debby als teambuilding activiteit
Teambuilding activiteit met Zen With Debby
Yoga in jouw bedrijf - Verwen jouw werknemers met een moment van ontspanning.
Bring a friend naar yoga of pop pilates

“Bedankt voor de aangename les vorige week.”

“Iedereen vond het echt heel erg leuk, goed gedaan 👍!”

“Ik vond het een hele leuke ervaring! Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen, maar heb genoten van de les.”

“Hey Debby, heel blij dat je er van genoten hebt, wij vonden het ook heel leuk! Dankjewel!!”

“De deelnemers en ik hebben genoten van jouw enthousiasme en de leuke les.”

Heb je interesse in Zen With Debby als teambuilding activiteit op het werk of in jouw gemeente? Stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com. Debby neemt zo snel mogelijk contact op met jou voor het bespreken van de praktische details.

Ben je op zoek naar Nederlands gesproken yoga op YouTube? Ontdek het aanbod van Zen With Debby en geniet van een wekelijks zelfzorg momentje bovenop de mat.

Abonneer je en sluit je aan bij meer dan 9000 yogis. Zo steun je niet alleen gratis Yoga en Pilates op het internet, maar word je ook als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwe videos. Heb je zelf suggesties? Deel ze gerust met mij!