Vlaamse Yoga op YouTube

21 nov ,2022

Op zoek naar Vlaamse Yoga op YouTube? Vanaf nu kan je bij Zen With Debby genieten van Nederlands gesproken yoga op het internet. Breng meer zelfzorg in jouw lichaam en volg mee met Zen With Debby op jouw scherm, waar en wanneer je wilt!

Zen With Debby – Vlaamse Yoga op YouTube

Ik merkte op dat er vrij weinig Vlaamse Yoga op YouTube te vinden is en wou hier verandering in brengen zodat mijn Vlaamstalige medemens wat vaker op de yogamat kan stappen. De online yogalessen van Zen With Debby zijn toegankelijk voor iedereen mits er allerlei opties van houdingen voorzien worden. Zo kan jij op jouw niveau en tempo meevolgen met een les die aansluit bij jouw wensen en noden.

Yoga is zoveel meer dan “gewoon ademhalen” of “moeilijke houdingen uitvoeren”. Het maakt niet uit hoe je er uitziet in een bepaalde houding, maar wel hoe deze aanvoelt voor jouw lichaam. Het effect van de houdingen blijft hetzelfde, ongeacht jouw lenigheid of niveau. Yoga is een persoonlijke reis waarbij we dieper naar binnen toekeren en harmonie creëren tussen het lichaam, geest en ziel.

Yoga is ideaal voor zij die…

  • snakken naar een moment van ontspanning en zachtheid
  • mentale rust zoeken
  • verlichting zoeken van lichaamsklachten
  • hun concentratievermogen willen verbeteren
  • een betere nachtrust kunnen gebruiken
  • leniger en mobilier willen worden
  • Andere redenen… Yoga heeft allerlei doeleinden en is geschikt voor jong en oud!
Vlaamse Yoga op YouTube

Lees ook:

Yoga voor nek, schouders en rug.

Ervaar je regelmatig spanning aan het bovenlichaam en zoek je toegankelijke yogalessen die verlichting kunnen bieden? Volg mee met onze eerste Vlaamse yoga video op YouTube “Yoga voor nek, schouders en rug” en geef je lichaam toestemming om los te laten van spanningen, zeker na drukte of stress of lang neerzitten achter een bureau of scherm.

In deze yogales ontdek je onder meer loslatende nekcirkels, zachte stretches voor de rug, en diepe stretches voor de schouders. Een ideale yogasessie om te doen in de ochtend, of ‘s avonds na een lange werkdag!

Sign Up To Zen With Debby’s Newsletter!

Would you like to receive the latest newbies, updates and offers of Zen With Debby in your mailbox? Sign up to our Newsletter and join the Tribe!

Love, Debby