Vlaamse Yoga op YouTube

21 nov ,2022

Op zoek naar Vlaamse Yoga op YouTube? Vanaf nu kan je bij Zen With Debby genieten van Nederlands gesproken yoga op het internet. Breng meer zelfzorg in jouw lichaam en volg mee met Zen With Debby op jouw scherm, waar en wanneer je wilt!

Zen With Debby – Vlaamse Yoga op YouTube

Ik merkte op dat er vrij weinig Vlaamse Yoga op YouTube te vinden is en wou hier verandering in brengen zodat mijn Vlaamstalige medemens wat vaker op de yogamat kan stappen. De online yogalessen van Zen With Debby zijn toegankelijk voor iedereen mits er allerlei opties van houdingen voorzien worden. Zo kan jij op jouw niveau en tempo meevolgen met een les die aansluit bij jouw wensen en noden.

Yoga is zoveel meer dan “gewoon ademhalen” of “moeilijke houdingen uitvoeren”. Het maakt niet uit hoe je er uitziet in een bepaalde houding, maar wel hoe deze aanvoelt voor jouw lichaam. Het effect van de houdingen blijft hetzelfde, ongeacht jouw lenigheid of niveau. Yoga is een persoonlijke reis waarbij we dieper naar binnen toekeren en harmonie creëren tussen het lichaam, geest en ziel.

Yoga is ideaal voor zij die…

  • snakken naar een moment van ontspanning en zachtheid
  • mentale rust zoeken
  • verlichting zoeken van lichaamsklachten
  • hun concentratievermogen willen verbeteren
  • een betere nachtrust kunnen gebruiken
  • leniger en mobilier willen worden
  • Andere redenen… Yoga heeft allerlei doeleinden en is geschikt voor jong en oud!
Vlaamse Yoga op YouTube

Lees ook:

“Hi, gisteren vergeten te zeggen, ik had uw laatste online vinyasa flow gedaan, vond ik echt tof.”

“Ik doe zeker een zelfzorg momentje via jouw YouTube kanaal en jouw supermooie filmpjes.”

“Genoten van deze vinyasa yoga. Het was pittig na jouw Pilates les van gisteren, maar het heeft deugd gedaan. Ik volg voor verdere vinyasa sessie ☺️ dankjewel❤️”

Klik op onderstaande video om te genieten van gratis yogalessen op het internet. Vergeet niet van je te abonneren op Zen With Debby om op de hoogte te blijven van de nieuwste uploads.

Sign Up To Zen With Debby’s Newsletter!

Would you like to receive the latest newbies, updates and offers of Zen With Debby in your mailbox? Sign up to our Newsletter and join the Tribe!