Yoga in jouw bedrijf – Verwen jouw werknemers met een moment van ontspanning.

17 sep ,2021

Op zoek naar Yoga in jouw bedrijf? Dan ben je bij Zen With Debby aan het juiste adres, want Debby laat jouw werknemers genieten van deze fijne bewegingsvorm. Yoga heeft allerlei voordelen op het fysieke- en mentale welzijn van de werknemer en verhoogt de werkprestaties op de werkvloer. Zen With Debby begeleidt met zachtheid en passie jouw collega’s naar een gevoel van innerlijke rust en een verlichting van stressgevoelens.

Regio Grimbergen – Meise – Wolvertem – Merchtem.
Online lessen zijn mogelijk.

Bedrijfsmedewerkers ervaren dagelijks enorm veel stress en spanningen en daarom is het een goed idee om te kiezen voor het geluk en welzijn van jouw personeel en een Yoga in jouw bedrijf aan te bieden. Jouw werknemers zullen jou dankbaar zijn!

Yoga en ontspanning in jouw bedrijf

Bedrijfsyoga met PROBIS Group @
Cultureel Centrum van Strombeek.

Mijn ervaring met stress op de werkvloer.

In 2015 ervaarde ik een zware burn-out, gecombineerd met een depressie, door een samenloop van negatieve levensgebeurtenissen en een stressvolle werksfeer. Vooral dat laatste had een enorme impact op mijn mentale welzijn, omdat ik me liet lijden door emoties, frustraties en gevoelens. Ik was niet gelukkig op deze werkplaats en mijn toenmalige werkgever maakte het leven van de werknemers enorm zuur. En daar kon ik niet mee om, met het gevoel van onrecht en behandelt te worden als zijnde nummertje.

Toen werd er nog niet zoveel aandacht besteed rond het algemene welzijn van de werknemer, maar gelukkig is dat in de loop der jaren positief veranderd. Men begint meer en meer in te zien dat een ongelukkige werknemer weinig tot geen positieve resultaten brengt, en dat een gelukkige werknemer productief en geïnspireerd is. Zo begonnen meer en meer bedrijven met het aanbieden van Mindfulness, Yoga en ontspanning. Hierdoor kunnen de werknemers even ontsnappen van de alledaagse stress om een moment van rust in te lassen. Dit heeft allerlei voordelen, zoals je hieronder kan lezen.

Lees Ook:

Help Yoga echt bij depressie en burn-out?
Waarom je meer tijd moet vrijmaken voor zelfzorg en -liefde.

Enkele voordelen van Yoga in jouw bedrijf:

  • Vermindering van stress en spanningen op de werkvloer.
  • Werknemers maken betere beslissingen en worden creatiever.
  • Verhoogde concentratie en focus. Dit zorgt ook voor meer productiviteit en efficiëntie.
  • Men leert bewuster te handelen en laat zich niet leiden door gevoelens en emoties.
  • Minder ziekteverzuim doordat de werksfeer binnen teams en organisaties verbetert.
  • Men leert van beter te communiceren en samen te werken.
  • Gelukkige werknemers = een gelukkig bedrijf.

Yoga in jouw bedrijf: een moment van ontspanning voor de werknemer.

Meer en meer bedrijven staan stil bij het mentale- en fysieke welzijn van hun medewerkers en zoeken naar allerlei mogelijkheden om de werksfeer zo aangenaam mogelijk te maken. Zen With Debby helpt jou en jouw bedrijf graag om dit doel te verwezenlijken en jouw werknemers een moment van (innerlijke) rust te bezorgen. Dit dankzij het aanbieden van fijne Yogalessen op maat (rekeninghoudende met de noden van de personen in kwestie).

De yogalessen geven jouw medewerker de kans om even tot zichzelf komen, waardoor stressgevoelens wegebben en men plaats kan maken voor energie, productiviteit en creativiteit. Een win-win situatie voor jou als werkgever en voor jouw werknemers.

Fysieke- of online Yogalessen.

Zen With Debby biedt zowel online-, als fysieke lessen aan.

De online groepslessen gaan door via het gratis programma Skype – tenzij jullie liever een ander programma gebruikt. Online lessen zijn ideaal voor bedrijven die zich buiten de regio’s vermeld bovenaan deze pagina bevinden.

Voor de fysieke groepslessen komt Zen With Debby tot aan jouw bedrijf (zie bovenaan dit artikel). Zo kan Debby jullie voorzien van een persoonlijke en ontspannende Yogasessie.

Tarieven

Wil je graag Yoga in jouw bedrijf aanbieden? Contacteer Zen With Debby via onderstaande knop voor het bespreken van verdere info, tarieven en een locatie.

Waarom Kiezen Voor Zen With Debby?

Omdat Zen With Debby zorgt voor een les op maat. De houdingen worden aangepast op maat en niveau van de deelnemers en er wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten of pijntjes. De yogalessen van Zen With Debby zijn toegankelijk zijn voor iedereen, ook indien jouw collega’s nog nooit Yoga gedaan hebben.

In 2017 startte ik met mijn wekelijkse groepslessen Yoga en POP Pilates. In de loop der jaren transformeerde mijn liefde voor beide bewegingsvormen in een ware passie. Daarom richtte ik op 1 oktober 2020 “Zen With Debby, Yoga & Pilates en Mindfulness Coaching” op om via deze weg de verschillende voordelen van zelfzorg te delen met mijn medemens. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Klaar Om Yoga Aan Te Bieden In Jouw Bedrijf?

Contacteer ons via bovenstaande knop en wie weet genieten jouw werknemers binnenkort van een ontspannend moment waarbij ze rust vinden en stress kunnen loslaten.

REVIEWS: Tevreden Klanten

Abonneer Je Op Zen With Debby Op YouTube!