FAQ Algemene Voorwaarden

Hieronder vind u onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor het volgen van diensten bij Zen With Debby.

FAQ – Algemene Voorwaarden bij Zen With Debby

Wat is het verschil tussen Yoga, Pilates en POP Pilates?

KLIK HIER om meer te weten over het verschil tussen Yoga en Pilates en ontdek welke bewegingsvorm aansluit bij jouw noden en wensen.

Wat breng ik mee naar de les?

– Handdoek
– Matje (contacteer Debby indien je geen eigen matje hebt)
– Comfortabele kleding
– Voldoende water
Bij gevoelige gewrichten: extra handdoekje voor ondersteuning
Yogales: dekentje en/ of warme trui voor de relaxatieoefening

Ik heb geen ervaring met Yoga of Pilates. Kan ik aansluiten bij de groepslessen?

Jazeker! Zen With Debby voorziet opties van houdingen waardoor je kan meevolgen op jouw niveau en tempo. Je mag uiteraard extra rust inlassen wanneer je lichaam hierom vraagt. De houdingen komen regelmatig terug waardoor je de kans krijgt van ze te leren kennen en jezelf uit te dagen naarmate je vaker naar de les komt.

Indien je last hebt van bepaalde lichaamsklachten of -pijntjes, breng je Debby op de hoogte zodat ze jou kan voorzien van veilige houdingen.

Kan ik bij Zen With Debby terecht voor Zwangerschapsyoga?

Zen With Debby is sinds Januari 2023 een gecertifieerde Pregnancy Yoga Teacher en begeleidt jou met zorg en zachtheid doorheen een prenatale- of postnatale yogales.

Ben je in het eerste en tweede trimester van jouw zwangerschap en heb je enige ervaring? Dan ben je van harte welkom in onze les. Gelieve goedkeuring te vragen aan jouw huisarts, zodat ik jou op een veilige manier kan begeleiden.

Vanaf het derde trimester raden we aan van deel te nemen aan een prenatale yogales. Je kan hiervoor een privéles volgen bij Zen With Debby.

Biedt Zen With Debby privélessen Yoga en Pilates aan?

Zen With Debby voorziet jou graag van een uurtje ontspanning in jouw vertrouwde omgeving (regio Meise of online). De houdingen en lessen worden aangepast naar jouw wensen en noden zodat je een leuke les op maat ervaart.
Neem contact op met Zen With Debby voor het bespreken van verdere details en tarieven.

Ontdek hier de voordelen van een privéles. ←

Moet ik me inschrijven om naar een les te komen?

Yes, please! De plaatsen in onze groepslessen zijn beperkt en de lessen geraken snel volzet. Daarom vragen we van jou op voorhand in te schrijven. Geraak je toch niet in de les? Annuleer op tijd jouw reservatie en vermijd onnodige kosten.

We werken ook met een wachtlijst, zodat iedereen de kans krijgt om naar zijn of haar favoriete groepsles te komen.

Hoe kan ik betalen?

Betalingen gebeuren ter plaatse en voor aanvang van de les. Je kan kiezen voor betalingen per cash of QR-scan (Payconiq of bank app).

Over beurtenkaarten

– Geldig in alle fysieke groepslessen bij Zen With Debby.
– De beurtenkaart is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar aan derden (tenzij anders overeengekomen met Zen With Debby).
– Laat jouw beurtenkaart aftekenen voor aanvang van de les.
– Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4 uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, is men automatisch een beurt kwijt.
Beurtenkaarten zijn niet terugbetaalbaar en niet verlengbaar.
– Geldigheid beurtenkaarten:
10 beurtenkaart: 6 maand
20 beurtenkaart: 12 maand

Uitzondering:
Medische reden: De beurtenkaart kan enkel worden terugbetaald na ontvangst door Zen With Debby van een geldig medisch attest (via e-mail), dat aangeeft dat het lid minstens 6 maand geen Pilates of Yoga kan uitoefenen. Gelieve jouw medisch attest binnen een termijn van 7 dagen na het doktersbezoek door te sturen. Alleen dan kan de beurtenkaart verlengd worden.

Uitzonderlijke gevallen waarbij Zen With Debby uw toegang tot de lessen mag weigeren

❌ Zen With Debby kan ten allen tijde de toegang weigeren of ontzeggen alsook het lidmaatschap beëindigen van personen wiens gedrag niet in overeenstemming is met het huishoudelijk reglement.
🚫 Het herhaaldelijk niet opvolgen van de geldende regels m.b.t. het reserveren van groepslessen kan leiden tot een al dan niet tijdelijk verbod op het inplannen van lessen.
⛔️ Kom je 2 maal niet opdagen in de les (aka. no shows), zonder jouw reservatie op voorhand te annuleren of Debby te verwittigen? Dan is Zen With Debby genoodzaakt van jouw toegang tot haar lessen te weigeren en verlies je jouw resterende beurten.

Risico en aansprakelijkheid

Raadpleeg uw huisarts voordat u met een trainingsprogramma begint. Door deel te nemen aan de Yoga- en (POP) Pilates lessen, stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet, vrijwillig deelneemt aan deze activiteiten, alle risico op letsel voor uzelf op zich neemt en ermee instemt Zen With Debby te vrijwaren en te ontslaan van alle claims of oorzaken van actie, bekend of onbekend, die voortkomen uit Zen With Debby’s nalatigheid.

Heb je verdere vragen?

Zit je met vragen of wens je verdere informatie te ontvangen? Gelieve ons te contacteren via onderstaande knop, of stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com.

Wat anderen zeggen over Zen With Debby.

Lees hier enkele Testimonials van onze tevreden klanten.

Love, Debby