Self-care first!

About Zen With Debby

Mijn reis naar zelfzorg begon enkele jaren geleden toen ik afzag van een donkere fase in mijn leven. Ik wist met mezelf en mijn gedachten geen raad meer en ging op zoek naar hulpmiddelen om meer innerlijke rust te verwelkomen. Zo kwamen Yoga, meditatie en mindfulness op mijn pad en ervaarde ik de vele voordelen op mijn lichaam en geest, maar ook op de kwaliteit van mijn leven. Ik herontdekte mezelf en maakte vrede met mijn verleden. Hierdoor creëerde ik ruimte voor zelfontwikkeling en maakte ik plaats voor de positieve dingen in het leven.

Daarnaast kampte ik met overgewicht vanwege een ongezonde levensstijl en ging ik op zoek naar een bewegingsvorm dat ik écht leuk vond, namelijk (POP) Pilates. Dankzij de combinatie van Vinyasa Yoga en Pilates verloor ik meer dan 10 kg. en voelt mijn lichaam soepeler, mobieler en sterker aan.

“Your journey to self-care begins at Zen With Debby.”

Ik was (en ben nog steeds) overtuigd van de vele voordelen dat Pilates, Yoga en Mindfulness met zich meebrengen en daarom richtte ik in 2020 mijn bedrijf Zen With Debby op. Mijn doel is mijn medemens te begeleiden doorheen hun reis naar zelfzorg en een zachter leven. Ik geloof dat elke persoon het recht heeft van innerlijke rust te ervaren, ook wanneer de wereld overtoeren draait.

Love, Debby
Volg ons op Instagram x Facebook x YouTube

Gevolgde Opleidingen:

  • 2016-2017: Yoga Teacher Training
  • 2016-2017: POP Pilates Instructor (ik ben de eerste POP Pilates Instructor van Vlaams-Brabant)
  • 2021: Mat Based Pilates Instructor
  • 2023: Pregnancy Yoga Teacher
  • 2023: Mindfulness Coach

Schrijf je in voor onze Newsletter!

* indicates required