Yoga voor nek en schouders

27 sep ,2023

Last van spanningen in het bovenlichaam? Ontdek “Yoga voor nek en schouders” op mijn YouTube kanaal en breng in 15 minuten verlichting in de plaatsen waar je het meeste spanning ophoudt.

Waarom Yoga voor nek en schouders?

Doorheen de dag ervaren we enorm veel stress en nemen we vaak een verkeerde houding aan, of misschien ga je momenteel doorheen een fase van burn-out of chronische klachten. Spanningen in het bovenlichaam zijn één van de meest voorkomende klachten in mijn lessen. Deze veroorzaken doorstromingspijn naar de rest van het lichaam of resulteren in een aanhoudende hoofdpijn.

Daarom is het belangrijk om regelmatig te stretchen en warmte naar de plaats(en) van spanning(en) te sturen. Je zal merken dat jouw lichaam vrijer aanvoelt en dat jouw postuur verbeterd. Je zal minder voorovergebogen neerzitten of rondlopen en kan jouw bovenlichaam gemakkelijker ontspannen.

Yoga is een ideale bewegingsvorm om spanningen in het bovenlichaam te verminderen doordat de stretches iets langer aangehouden worden. Tijdens het verloop van de yogalessen beweeg je doorheen allerlei houdingen die helpen bij het verlichten van spanningen in de nek, schouders en bovenrug. Je voelt gegarandeerd een verschil eens je van de mat stapt.

YouTube: Yoga voor nek en schouders – 15 minuten

Ontdek onze nieuwe yogales op YouTube die gericht is op het verlichten van spanningen in de nek, schouders en bovenrug. Deze video is toegankelijk voor alle Yoganiveaus en kan uitgevoerd worden op eender welk moment van de dag.

Gun jezelf een ontspanningsmoment van 15 minuutjes en ervaar het verschil op jouw lichaam. Vergeet niet van je te abonneren op Zen With Debby zodat je op de hoogte blijft van onze toekomstige videos en online yogalessen.

Dit vind je misschien ook interessant: