Groepslessen Yoga en Pilates – “Zelfzorg begint bij Zen With Debby.”

28 mei ,2022

Ontdek de leukste groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby en start vandaag jouw reis naar zelfzorg! Kom tot rust met een ontspannende Vinyasa Yogales, of beweeg doorheen een leuke POP Pilates workout. Bij ons staan jij en jouw noden centraal en kan je genieten van een uurtje voor jezelf.

Je vindt onze groepslessen in Meise (Wolvertem) en Opwijk (op de rand met Merchtem).

Over Zen With Debby

Zen With Debby werd in 2020 opgericht door Deborah Standaert, een gepassioneerde Yoga- en Pilates Instructor uit Meise, met een liefde voor chocolade.

Debby: “Ik droomde al jaren van het oprichten van een eigen zaak en zo mijn passie voor Yoga en Pilates te delen met de wereld. In 2020 waagde ik een sprong in het ondiepe en richtte ik middenin een pandemie mijn YouTube kanaal en mijn eigen bedrijf “Zen With Debby” op. Mijn doel is van jou meer lichamelijke- en mentale vrijheid te geven, zodat jij kan genieten van een moment van zelfzorg.

Ik ben dankbaar voor elk moment dat ik kan doorbrengen samen met mijn POPsters en Yogis. Wanneer mijn studenten blij en voldaan van hun matje stappen en vervolgens de effecten van mijn lessen ervaren in hun dagdagelijkse leven, weet ik dat mijn missie compleet is. Het doet me ook ontzettend veel plezier wanneer mijn klanten meedelen dat ik hun leven op een positieve manier beïnvloed. Daarnaast geniet ik enorm van het samengebeuren en de momenten bovenop de mat.”

Ontdek wat klanten zeggen over Zen With Debby.

Ben je woonachtig in regio’s Grimbergen, Meise, Merchtem of Opwijk en ben je op zoek naar een leuke bewegingsvorm? Ontdek het aanbod van privé- en groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby en verwelkom meer zelfzorg en rust in jouw drukke leven.

Alle niveaus zijn welkom, ook indien je nog nooit Yoga of (POP) Pilates gedaan hebt. Debby voorziet voor jou opties van houdingen zodat je op jouw tempo kan genieten van een ontspannende les.

Groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby
Stop drop Yoga in Nature: wild thing pose

Wat is Klassieke Pilates, POP Pilates en Vinyasa Yoga?

Klassieke Pilates

Klassieke Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Je kan het ook omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”, omdat elke beweging vanuit een centraal punt komt, namelijk de romp aka. het centrum van je lichaam.


Deze bewegingsvorm is ideaal wanneer je op zoek bent naar een manier om lichamelijke klachten te verminderen, jouw postuur te verbeteren en/ of de spieren in het lichaam te verstevigen. Zowel jong en oud halen voordelen uit Pilates, omdat de bewegingen uitgevoerd worden op jouw niveau en tempo.

Debby’s Ervaring:

Debby: “Klassieke Pilates is een leuke bewegingsvorm waarbij ik op mijn eigen niveau kan meevolgen met de houdingen en work-out. Het tempo van deze bewegingsvorm is rustiger dan POP Pilates, wat voor mij een ideale afwisseling is wanneer mijn lichaam snakt naar een rustigere workout.”

Voor zij die...

…nood hebben aan mentale en fysieke ontspanning.
…hun lenigheid en mobiliteit willen verbeteren.
…de kleine spieren in het lichaam willen verstevigen.
…herstellen van lichaamsklachten.
…verlichting van pijntjes zoeken.
…de postuur willen verstevigen.

POP Pilates

POP Pilates is een moderne vorm van de Klassieke Pilates. De bewegingen bestaan uit basishoudingen en gemoderniseerde houdingen. De verstevigende oefeningen worden uitgevoerd op Pop-muziek (m.a.w. muziek van op de radio) waardoor je een dans op de mat-gevoel ervaart. Deze fitnessvorm verbetert jouw uithoudingsvermogen, lichaamskracht, evenwichtsgevoel en lenigheid.

Weetje:

POP Pilates is overgewaaid vanuit Amerika. Deborah Standaert is de eerste POP Pilates Instructor in Vlaams-Brabant, België. Ze behaalde haar certificaat in 2017 en gaf haar eerste groepslessen bij een lokale fitness in Meise.
3,5 jaar later volgde ze haar droom en richtte ze haar eigen zaak “Zen With Debby” op. Hier kunnen dames wekelijks terecht voor een leuke groepsles POP Pilates in de gemeenten Meise en Opwijk.

Debby’s Ervaring:

“Ik had jarenlang een laag zelfbeeld van mezelf en ervaarde moeite met zelfliefde. POP Pilates is de eerste bewegingsvorm waar ik, na al deze jaren, nog zoveel plezier uithaal. Het heeft me geholpen met gewichtverlies en een gezonder lichaam te ontwikkelen. Mijn kracht en uithoudingsvermogen zijn enorm verbeterd. Tot in 2017 kon ik bv. niet eens 1 push-up op een correcte manier uitvoeren. Daarnaast voel ik me veel beter in mijn vel en geniet ik van de vooruitgang in mijn sport.”

Voor dames die

…hun lichaam strakker willen maken, of gewicht willen verliezen.
…de kleine spieren in het lichaam extra liefde willen geven.
…op zoek zijn naar een leuke, uitdagende bewegingsvorm.
…Klassieke Pilates niet zo fijn vinden en een actievere vorm zoeken.
…een leuke groepssport zoeken.

Pretty Robot Boat Yoga - Zen With Debby

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische yogastijl waarbij de houdingen elkaar mooi opvolgen en gecombineerd worden met de beweging van jouw ademhaling. Deze mooie bewegingsvorm is ideaal om jouw lenigheid en lichaamskracht te verbeteren, terwijl je een diepere verbinding tussen lichaam en geest ervaart. De les wordt afgesloten met een ontspannende relaxatieoefening, ook wel Savasana genoemd. Hierdoor kan je helemaal tot rust komen en komen de effecten van de houdingen tot hun recht.

Debby’s Ervaring:

Debby: “Vinyasa is mijn favoriete yogastijl. Het daagt mij uit en laat toe van me dieper te verbinden met mijn lichaam en geest. Yoga heeft me geleerd om van mijn lichaam te houden zoals het is, te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, en te accepteren dat elke dag dat ik op de mat stap een andere ervaring met zich meebrengt. Het leert me ook van zachter om te gaan met mezelf en mijn lichaam. Daarnaast heb ik een diepere connectie gevonden met mijn geest en leer ik begrijpen dat de mind een zeer krachtig iets is. Ondertussen sta ik dagelijks op mijn matje. Het is mijn moment van zelfzorg en stilte.”

Voor zij die...

…nood hebben aan ontspanning.
…hun lenigheid en mobiliteit willen verbeteren.
…een actievere vorm van Yoga zoeken.
…herstellen van lichaamsklachten.
…pijntjes willen verlichten.
…hun nachtrust willen verbeteren.
…mentale rust zoeken.

Groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby

Groepslessen yoga en pilates

ONS AANBOD

∙ Groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates
∙ Privélessen Vinyasa Yoga en Klassieke Pilates
∙ Mindfulness Coaching
∙ Yoga voor bedrijven
∙ Zwangerschapsyoga
∙ Gratis Yoga op YouTube
∙ Begeleidende Mediaties: ontdek ze HIER

ONZE LOCATIES

WOLVERTEM (Meise)
De Okelaar
Oppemstraat 8,
1861 Wolvertem

OPWIJK (rand van Merchtem en Opwijk)
Kleimolen
Klei 206,
1745 Opwijk

Bij jou thuis (regio Meise)

Online via Skype (gratis te downloaden)

Leuk weetje:

Debby heeft naast Yoga en Pilates een passie voor bakken en brengt regelmatig versgebakken koekjes mee naar de les. Ideaal om jezelf te verwennen met een lekkernij na jouw moment van zelfzorg. Ontdek ook “MY COOKIE PLEASURES”, een e-book met 20 hemelse koekjesrecepten.

TARIEVEN

Voor vragen over tarieven en beurtenkaarten, gelieve ons te contacteren via onderstaande knop:

UURROOSTER

MAANDAG: De Okelaar Wolvertem
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

DINSDAG: De Okelaar Wolvertem
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

WOENSDAG: KleiMolen Opwijk
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

DONDERDAG: De Okelaar Wolvertem
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

Tot binnenkort in de Yoga en Pilates lessen bij Zen With Debby! 😍

YOGA IN JOUW BEDRIJF?

Wil je jouw medewerkers verwennen met Mindfulenss of Yoga tijdens de werkuren? Zen With Debby voorziet jou en jouw werknemers met plezier van een ontspannend zelfzorg moment. Ontdek meer informatie, maar ook de voordelen van yoga op het werk via deze link.