Groepslessen Yoga en Pilates – “Zelfzorg begint bij Zen With Debby.”

28 mei ,2022

Ontdek de leukste groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby en start vandaag jouw reis naar zelfzorg. Kom tot rust met een ontspannende Vinyasa Yogales, of beweeg je lichaam doorheen een stevige POP Pilates workout. Bij ons staan jij en jouw noden centraal en kan je genieten van een uurtje zelfzorg.

Je vindt onze groepslessen in Meise (Wolvertem) en Opwijk (op de rand met Merchtem).

Over Zen With Debby

Zen With Debby is opgericht door Deborah Standaert, een Belgische liefhebber van Yoga en chocolade.

“Ik droomde ervan mijn eigen zaak op te richten en mijn passie voor Yoga en Pilates te delen met mijn medemens. In 2020 zette ik de stap in het ondiepe en startte ik middenin een pandemie niet alleen mijn YouTube kanaal, maar ook mijn eigen bedrijf “Zen With Debby” op! Mijn doel is van jou meer lichamelijke- en mentale vrijheid te geven, zodat je kan genieten van een uurtje zelfzorg.

Ik ben dankbaar voor elk moment dat ik kan doorbrengen met mijn POPsters en Yogis en om hun blije gezichten te zien na een leuke groepsles. Sommige van mijn leden volgen mijn lessen sinds meerdere jaren, en zelfs sinds het begin. Wetende dat deze mensen zoveel deugt hebben van mijn lessen en het samengebeuren (de groepssfeer + de ervaring), geeft me extra energie en motivatie. Hier doe ik het voor!”

Ontdek hier wat anderen zeggen over Zen With Debby.

Ben je woonachtig in regio’s Grimbergen, Meise, Merchtem of Opwijk en zoek je een leuke bewegingsvorm? Neem deel aan de privé- of groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby en verwelkom meer zelfzorg en rust in jouw leven.

Alle niveaus zijn welkom, ook indien je nog nooit Yoga of (POP) Pilates gedaan hebt. Er worden opties van houdingen voorzien zodat jij op jouw tempo kan meevolgen met de lessen.

Groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby
Stop drop Yoga in Nature: wild thing pose

Wat is POP Pilates en Vinyasa Yoga?

POP Pilates

POP Pilates is een moderne vorm van de Klassieke Pilates. De houdingen bestaan uit basishoudingen en moderne versies ervan. De verstevigende bewegingen worden uitgevoerd op Pop-muziek (m.a.w. muziek van op de radio) waardoor je een dans op de mat-gevoel ervaart. Deze moderne bewegingsvorm verbetert jouw uithoudingsvermogen, lichaamskracht, evenwichtsgevoel en lenigheid.

Deze sport is overgewaaid vanuit de United States en Deborah Standaert was de eerste POP Pilates Instructor van Vlaams-Brabant, België. Ze behaalde haar certificaat in 2017 en gaf haar eerste groepslessen bij een lokale fitness. 3,5 jaar later besloot ze haar eigen zaak op te starten en zelf groepslessen POP Pilates aan te bieden in de gemeenten Meise (Wolvertem) en Merchtem.

Debby’s Ervaring:

“Ik had jarenlang een laag zelfbeeld van mezelf en ervaarde moeite met zelfliefde. POP Pilates is de eerste bewegingsvorm waar ik, na al deze jaren, nog zoveel plezier uithaal. Het heeft me geholpen met gewichtverlies en een gezonder lichaam te ontwikkelen. Mijn kracht en uithoudingsvermogen zijn enorm verbeterd. Tot in 2017 kon ik bv. niet 1 push-up op een correcte manier uitvoeren. Daarnaast voel ik me veel beter in mijn vel en geniet ik van de vooruitgang in mijn sport.”

Voor dames die

…hun lichaam strakker willen maken, of gewicht willen verliezen.
…de kleine spieren in het lichaam extra liefde willen geven.
…op zoek zijn naar een leuke, uitdagende bewegingsvorm.
…Klassieke Pilates niet zo fijn vinden en een actievere vorm zoeken.
…een leuke groepssport zoeken.

Pretty Robot Boat Yoga - Zen With Debby

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische yogastijl waarbij de houdingen elkaar mooi opvolgen en gecombineerd worden met de beweging van jouw ademhaling. Deze mooie bewegingsvorm is ideaal om jouw lenigheid en lichaamskracht te verbeteren, terwijl je een diepere verbinding tussen lichaam en geest ervaart. De les wordt afgesloten met een ontspannende relaxatieoefening, ook wel Savasana genoemd. Hierdoor kan je helemaal tot rust komen en komen de effecten van de houdingen tot hun recht.

Debby’s Ervaring:

Debby: “Vinyasa is mijn favoriete yogastijl. Het daagt mij uit en laat toe van me dieper te verbinden met mijn lichaam en geest. Yoga heeft me geleerd om van mijn lichaam te houden zoals het is, te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, en te accepteren dat elke dag dat ik op de mat stap een andere ervaring met zich meebrengt. Het leert me ook van zachter om te gaan met mezelf en mijn lichaam. Daarnaast heb ik een diepere connectie gevonden met mijn geest en leer ik begrijpen dat de mind een zeer krachtig iets is. Ondertussen sta ik dagelijks op mijn matje. Het is mijn moment van zelfzorg en stilte.”

Voor zij die...

…nood hebben aan ontspanning.
…hun lenigheid en mobiliteit willen verbeteren.
…een actievere vorm van Yoga zoeken.
…herstellen van lichaamsklachten.
…pijntjes willen verlichten.
…hun nachtrust willen verbeteren.
…mentale rust zoeken.

Groepslessen Yoga en Pilates bij Zen With Debby

Groepslessen yoga en pilates

ONS AANBOD

∙ Groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates
∙ Privélessen Yoga en Pilates
∙ Yoga In Jouw Bedrijf
∙ Online POP Pilates via Skype
∙ Zen With Debby op YouTube : Gratis Yoga videos (Engels gesproken)
∙ Online Yoga en Mediatie Programma’s: ONTDEK ZE HIER

LOCATIES

WOLVERTEM (Meise)
De Okelaar
Oppemstraat 8,
1861 Wolvertem

OPWIJK (rand van Merchtem en Opwijk)
Kleimolen
Klei 206,
1745 Opwijk

Online
Skype

Leuk weetje:
Soms brengt Debby zelfgebakken koekjes mee naar de les. Ideaal om jezelf mee te verwennen na een moment van zelfzorg!

TARIEVEN

Voor vragen over tarieven en beurtenkaarten, gelieve ons een bericht te sturen via onderstaande knop:

UURROOSTER

MAANDAG:
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

WOENSDAG:
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

DONDERDAG:
– 19u00 : POP Pilates
– 20u15 : Vinyasa Yoga

ZONDAG:
– 11u00 : Online POP Pilates

Tot binnenkort in onze groepslessen Yoga en Pilates! 😍

➜ RESERVEER HIER JOUW PLEKJE!

Yoga in jouw bedrijf?

Wil je jouw medewerkers verwennen met Yogalessen tijdens de werkuren? Zen With Debby voorziet jullie met plezier van een ontspannende les. Ontdek meer info + de voordelen van yoga op het werk via deze link.

Love, Debby