Kinderyoga in Meise

11 jul ,2023

Op zoek naar leuke lessen kinderyoga in Meise en omstreken? Zoek niet langer, want bij Zen With Debby leren kinderen ontspannen en stralen . Onze lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 10 t.e.m. 18 jaar. Laat jouw kind genieten van de vele voordelen van Yoga en mindfulness en verwelkom meer innerlijke rust in hun lichaam en geest.

Waarom kinderyoga?

Onze huidige maatschappij, de scholen en Sociale Media zetten enorm veel druk op onze kinderen, wat een negatief effect heeft op hun welzijn en mentale gezondheid. Dit resulteert in gevoelens van prestatiedruk, onzekerheden, stress en (in vele gevallen ook) depressies. Daarom is het belangrijk om kinderen te laten genieten van mentale- rust en stilte, wat hun toelaat van even te ontsnappen van de dagdagelijkse stress en hierbij ontspanning te vinden. Yoga en mindfulness bieden allerlei voordelen op het welzijn van kinderen.

Enkele voordelen van Yoga voor kinderen:

  • Helpt om stress te verminderen
  • Verbetert het immuunsysteem en kalmeert het zenuwstelsel
  • Ontwikkel meer zelfvertrouwen en een diepere verbinding met jezelf
  • Verbeterde lenigheid en lichaamskracht
  • Yoga als tool om beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties
  • Leer van jezelf te houden zoals je bent
  • Verwelkom mentale rust
  • Leren omgaan met emoties en gedachten
  • Verminderen van angstgevoelens, paniekaanvallen, onzekerheden, depressies enzovoort.
  • Verbeterde concentratie (voordelig bij bv. kinderen met ADHD)

Over Zen With Debby

Jouw lesgeefster Debby behaalde in juli 2023 haar Certificaat Kinderyoga, zodat ze jou op een veilige en leuke manier kan begeleiden naar zelfzorg. Dit idee ontstond nadat ze Kinderyoga mocht aanbieden aan een team van The Voice Kids 2023 (vanaf vrijdag 15 september op VTM) en zag hoe de kinderen genoten van hun ontspanningsmoment.

Tijdens haar opleiding Mindfulness Coach kwam Debby in contact met ‘hoe het verleden effect heeft op jouw toekomst’, wat haar deed beseffen dat kinderen enorm afzien van de dagdagelijkse stress en er te weinig aandacht besteed wordt aan de positieve effecten van Yoga en mindfulness op het welzijn van kinderen. Daarom doorbreekt ze de taboe en biedt Zen With Debby, naast de lessen voor volwassenen, nu ook kinderyoga in Meise aan.

Debby’s ervaring:

“In het verleden heb ik enkele kinderen voorzien van privélessen yoga aan huis. Keer op keer genoten ze van hun moment bovenop de mat. Ik vond het ook superfijn om te verbinden met de kinderen en te zien hoe ze genoten van het effect van een uurtje zelfzorg. Ontspannen kinderen = ontspannen ouders.”

Kinderyoga in Meise - Review

Kinderyoga in Meise

Tijdens de zomermaanden kan je genieten van Outdoor Yogalessen voor kinderen. Deze gaan door op woensdagnamiddag (van 12u30 tot 13u30) op het grasveld aan het Administratief Centrum van Wolvertem.

Onze groepslessen zijn toegankelijk voor kinderen van 10 tot 18 jaar.

Interesse?
Schrijf je in door op de roze knop onderaan het scherm te klikken. Gelieve tijdig te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt.

Vragen?
Heb je vragen over ons aanbod of de tarieven? Contacteer ons via info@zenwithdebby.com.

Kinderyoga op jouw volgende feestje?

Zoek je een leuke activiteit voor jouw verjaardagsfeestje of een volgende gelegenheid? Geniet van een leuke yogales samen met jouw vrienden of familieleden en stap met een ontspannen en blij gevoel van jouw matje. Zo heb je dat extra koekje of stukje taart dubbel en dik verdient 😛!