Kinderyoga in Meise

11 jul ,2023

Op zoek naar leuke lessen kinderyoga in Meise en omstreken? Zoek niet langer, want bij Zen With Debby leert jouw kind ontspannen en stralen. Laat jouw dochter of zoon genieten van de vele voordelen van Yoga en mindfulness op het lichaam en geest.

Waarom kinderyoga?

Onze huidige maatschappij, de scholen en Sociale Media zetten enorm veel druk op onze kinderen, wat een negatief effect heeft op hun welzijn en mentale gezondheid. Dit resulteert in gevoelens van prestatiedruk, onzekerheden, stress en (in vele gevallen ook) depressies. Daarom is het belangrijk om kinderen te laten genieten van mentale rust en stilte, wat toelaat van even te ontsnappen van de dagdagelijkse stress en hierbij ontspanning te vinden. Yoga en mindfulness bieden allerlei voordelen op het welzijn van kinderen.

Enkele voordelen van Yoga voor kinderen:

  • Helpt om stress te verminderen
  • Verbetert het immuunsysteem en kalmeert het zenuwstelsel
  • Ontwikkel meer zelfvertrouwen en een diepere verbinding met jezelf
  • Verbeterde lenigheid en lichaamskracht
  • Yoga als tool om beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties
  • Leer van jezelf te houden zoals je bent
  • Verwelkom mentale rust
  • Leren omgaan met emoties en gedachten
  • Verminderen van angstgevoelens, paniekaanvallen, onzekerheden, depressies enzovoort.
  • Verbeterde concentratie (voordelig bij bv. kinderen met ADHD)

Over Zen With Debby

Jouw lesgeefster Debby behaalde in juli 2023 haar Certificaat Kinderyoga zodat ze jou op een veilige en leuke manier kan begeleiden naar zelfzorg. Dit idee ontstond nadat ze door VTM gevraagd werd om Yoga te geven aan Laura Tesoro’s team in The Voice Kids 2023 (bekijk hier de aflevering) en zag hoe de kinderen genoten van hun ontspanningsmoment.

Tijdens haar opleiding Mindfulness Coach kwam Debby in contact met “Hoe het verleden effect heeft op jouw toekomst”, wat haar deed realiseren dat kinderen enorm afzien van de dagdagelijkse stress en ook dat er weinig aandacht besteed wordt aan de positieve effecten van Yoga en mindfulness op het welzijn van kinderen. Daarom doorbreekt ze de taboe en biedt Zen With Debby, naast de lessen voor volwassenen, nu ook kinderyoga in Meise aan.

Debby’s ervaring:

“In het verleden mocht ik enkele kinderen voorzien van een privéles Yoga aan huis. Keer op keer genoten ze van hun moment bovenop de mat. Ik vond het ook superfijn om te verbinden met deze kinderen en te zien hoe ze genoten van hun uurtje zelfzorg. Ontspannen kinderen = ontspannen ouders.”

Kinderyoga in Meise - Review

Kinderyoga in Meise

Zoek je een leuke activiteit tijdens de schoolvakanties? Bij Zen with Debby kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van Yogalessen in Meise.

Interesse?
Schrijf jouw kind(eren) tijdig in voor de groepslessen Kinderyoga in Meise. De plaatsen in onze lessen zijn namelijk beperkt, waardoor we vragen van op voorhand in te schrijven. Zo is jouw kind zeker van zijn/ haar plekje in onze lessen. (klik op de roze knop rechts onderaan)

Liever privéles Kinderyoga aan huis?
Contacteer Debby via onderstaand mailadres om een afspraak te maken en verdere details te bespreken. Enkel voor inwoners van regio Meise.

Vragen?
Heb je vragen over ons aanbod of de tarieven? Contacteer ons via info@zenwithdebby.com.

Kinderyoga op jouw feestje?

Zoek je een leuke activiteit voor een feestje of speciale gelegenheid? Geniet van een leuke yogales samen met jouw vrienden of familieleden en stap met een ontspannen en blij gevoel van jouw matje. Zo heb je dat extra koekje of stukje taart dubbel en dik verdient 😛!