Mindfulness Coaching in Meise

10 mei ,2023

Op zoek naar Mindfulness Coaching in Meise en omstreken? Deborah Standaert van Zen With Debby begeleidt jou naar een zachter en vrijer leven. Naast haar ervaring als Yoga- en Pilates Instructor neemt ze haar medemens mee in hun reis naar “Mindful living” en reikt ze allerlei handige tools aan om zachter om te gaan met jezelf en het leven. Hieronder ontdek je Debby’s visie en meer uitleg over het aanbod.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekend het aandachtig aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te (ver)oordelen. Met andere woorden: je volle aandacht bij dit moment houden zonder dat jouw gedachten overnemen.

Mindfulness Coaching in Meise

De dagdagelijkse stress en chaos heeft een enorme impact op ons algemene welzijn. We hebben het gevoel dat we constant moeten presteren en hierdoor maken we weinig, tot geen tijd vrij voor ontspanning. We vergeten dat we als mens nood hebben aan een moment van ademruimte en rust, wat resulteert in symptomen zoals oververmoeidheid, negatieve gedachten, sneller geïrriteerd zijn, je depressief of opgebrand voelen, angstige gevoelens, en andere.

In de meeste gevallen hebben we niet eens door dat er iets aan de hand is, tot ons lichaam een halt inroept en we eigenlijk verplicht worden van op de pauzeknop te duwen en een stapje terug te nemen.

Trauma’s

Daarnaast hebben velen onder ons (jeugd)trauma’s die wederom een impact hebben op onze gezondheid. Ook dit hebben we meestal niet door, omdat we de alarmsignalen, bewust of onbewust, negeren. Een onverwerkte trauma kan een negatief effect hebben op jouw levenskwaliteit. Denk aan lichamelijke klachten, terugkerende depressies en burn-outs, het ontwikkelen van angststoornissen, destructieve handelingen en/ of gedachten, leven in het verleden, het consumeren van verslavende middelen, goedkeuring zoeken bij anderen, compulsief gedrag, enzovoort.

Debby’s doel

Mijn doel als Mindfulness Coach is jou te begeleiden naar zachtheid en innerlijke rust, ook wanneer jouw leven overtoeren draait, de verbinding met jezelf verloren hebt, of afziet van onverwerkte levensgebeurtenissen.

Maak kennis met manieren om liever om te gaan met jezelf en het leven, wat toelaat van jezelf te herontdekken. Ik ga jou niet vertellen hoe je moet leven, maar voorzie jou wel van handige hulpmiddelen en tips om meer in het “nu” te leven en te leren omgaan met wat het leven op jouw pad brengt.

De coaching sessies bestaan uit mindfulness oefeningen, meditatie, ademwerk en/of het bespreken van leefstijlgewoontes (afhankelijk van jouw doelen).

Voor wie?

Volwassen of jongeren die zich vast voelen in het leven, afzien van stress en bepaalde levensgebeurtenissen, een onsuccesvolle ervaring hebben met therapeuten of psychologen, een zachter leven willen verwelkomen en op zoek zijn naar een begeleidingsvorm dat écht werkt. Maak van jouw zelfzorg een prioriteit en leer hoe je het leven kan accepteren zoals het is. Hierdoor zal niet alleen de kwaliteit van jouw welzijn, maar ook van jouw leven verbeteren.

Start vandaag met jouw reis naar zelfzorg en reserveer een Mindfulness sessie bij Zen With Debby.

Mindfulness Coaching in Meise - Reviews
Mindfulness Coaching in Meise - Reviews

Wat zijn de mogelijkheden + Tarieven?

 • Individuele Mindfulness coaching in Meise (en omstreken), of via Skype Elke sessie duurt 60 minuten.
  Prijs: € 65,00
 • Een persoonlijke begeleiding op maat, gericht op het verminderen van stress = Mindfulness Based Stress Reductie Training (MBSR).
  Een 8-weekse individuele therapie bij terugkerende depressieve klachten = Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT).
  Prijs: € 720,00
 • De training kan ook samen met iemand anders, of met een groep mits er voldoende ruimte is op de gekozen locatie.
 • Eénmalige mindfulness sessie op een locatie naar jouw keuze (regio Meise) of online via Skype. Bijvoorbeeld als je eerder een mindfulness training hebt gedaan en je kennis en vaardigheden wil opfrissen. Debby maakt een aanbod op maat dat jou helpt om zelf aan de slag te gaan.
 • Er is vooraf altijd een gratis en vrijblijvende online kennismaking van 30 minuten (via het gratis programma Skype).
Mindfulness Coaching in Meise

Mindfulness Coaching in Meise

Ben je klaar om te starten met Mindfulness Coaching in Meise en omstreken? Vraag je je af of dit begeleidingstraject geschikt is voor jou? Of heb je vragen omtrent onze tarieven?
Contacteer Zen With Debby via onderstaande knop, of stuur een email naar info@zenwithdebby.com.

Mindfulness Coaching in Meise