Privéles of Groepsles volgen bij Zen With Debby?

19 sep ,2022

Privéles of Groepsles Yoga en Pilates, welke lesstijl past het beste bij jou? Je hebt besloten van regelmatig een moment van zelfzorg en rust in te lassen, maar twijfelt nog tussen het volgen van groepslessen of privélessen. Geen nood, want ik help jou graag bij jouw keuze! Hieronder vind je het verschil tussen beide lesvormen en ontdek je wat het beste aansluit bij jouw wensen en noden.

Het verschil tussen een privéles of groepsles?

Privéles:

Ben je geen fan van groepslessen, of laat je je liever persoonlijk begeleiden door een gepassioneerde Yoga- of Pilates lesgeefster? Zen With Debby voorziet jou van een uurtje zelfzorg waarbij je Debby’s onverdeelde aandacht krijgt.

De bewegingen en houdingen worden aangepast naar jouw niveau en tempo en daarnaast staan jouw wensen en noden centraal. Hierdoor kan je volop genieten van een Yoga- of Pilates les op maat.

Tijdens deze privélessen krijg je ook de kans om dieper met lesgeefster Debby te verbinden, waardoor ze een beter inzicht krijgt in jouw noden en wensen. Hierdoor kan ze jou nog beter begeleiden tijdens jouw moment van zelfzorg.

Groepsles:

Groepslessen zijn ideaal indien je een sociaal iemand bent en graag in contact komt met andere mensen. Tijdens de groepsles ervaar je het samengebeuren terwijl je je lichaam en geest voorziet van een moment van zelfzorg. Het motiveren en aanmoedigen van elkaar en het delen van een glimlach zorgt voor een extra motivatie boost waardoor je geniet van sporten in groepssfeer.

Jij kiest of je alleen, of samen met een sport buddy naar de lessen komt. Hoe dan ook leer je de andere deelnemers beter kennen naarmate je vaker op de mat staat.

Er worden uiteraard allerlei opties van houdingen voorzien, zodat iedereen kan meevolgen op zijn/ haar tempo en niveau.

Wat verkies ik als lesgeefster, een privéles of groepsles?

© JaxC Photography

Misschien vraag je je af wat ik persoonlijk verkies, privéles of groepsles? Wel, om eerlijk te zijn kan hier moeilijk op antwoorden. Beide lesstijlen brengen een andere ervaring met zich mee en dat vind ik net het mooie aan privé- en groepslessen. Het geeft me de kans van op een andere manier te verbinden met mijn medemens.

Privélessen

Tijdens een privéles ervaar ik een diepere verbinding met mijn klant, omdat er meer tijd is om te communiceren over noden en wensen, maar ook over emoties en levensgebeurtenissen. Hierdoor krijg ik een beter inzicht in wat mijn klant verwacht van de lessen en mijn begeleiding, omdat het emotionele aspect ook belangrijk is wanneer ik iemand voorzie van een persoonlijke begeleiding.

Het fijne aan privélessen vind ik de diepere connecties met mijn klant.

Groepslessen

De groepslessen zijn een leuke ervaring, omdat je samen op de mat stapt en kan genieten van bewegen in groepssfeer. Dit motiveert niet alleen de deelnemers, maar ook mezelf als lesgeefster. Zeker wanneer ik merk dat iedereen zich amuseert en voel dat de energie goed zit.

Ik vind het belangrijk dat mijn deelnemers genieten van een fijne les en dat onze nieuwe leden een warm welkom krijgen. Het samengebeuren versterkt niet alleen de groepssfeer, maar laat ook toe van met elkaar te verbinden. En dat vind ik dus het mooie aan groepslessen: samenkomen en verbinden.

Ontvang je graag meer informatie?

Privéles of groepsles

Meer informatie over groepslessen:

Gaat jouw voorkeur uit naar het volgen van onze groepslessen? Ontdek onze prachtige locaties in Wolvertem en Opwijk en geniet van bewegen in groepsverband. Je vindt ons uurrooster terug via de roze knop rechtsonderdaan deze pagina. Gelieve tijdig te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie over privélessen:

Gaat jouw voorkeur uit naar privélessen en laat je je graag persoonlijk begeleiden door Zen With Debby? Contacteer ons per e-mail zodat we verdere details kunnen bespreken: info@zenwithdebby.com.

Gelieve ons op de hoogte te brengen van eventuele lichaamsklachten of -pijntjes. Zo kan Debby jou voorzien van aangepaste houdingen.

Regio’s:

Grimbergen – Meise – Merchtem

Geraak je niet in de groepslessen en krijg je graag les aan huis?

Geniet in jouw vertrouwde omgeving van een privéles Vinyasa Yoga of Klassieke Pilates op maat. Stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com voor meer informatie over tarieven en de werking van een les.

Abonneer je op ons Youtube kanaal

Wist je dat Zen With Debby te vinden is op YouTube? Ontdek een ruim aanbod aan gratis Yoga videos, van zachte tot uitdagende lessen en van korte tot lange lessen. Er is voor ieder wart wils.

Vergeet niet van je te abonneren op Zen With Debby on YouTube. Zo steun je gratis Yoga op het internet!

Yoga On Demand – Zen With Debby waar en wanneer je wilt.

Ontdek onze webshop en laat je begeleiden door Zen With Debby doorheen jouw reis naar zelfzorg.

Categorieën:

Love, Debby