Groepslessen Yoga en Pilates in Opwijk

22 aug ,2022

NIEUW: Groepslessen Yoga en Pilates in Opwijk vanaf woensdag 7 september 2022! Zen With Debby verhuist van Merchtem Centrum naar Opwijk (net op de rand met Merchtem). Hier kan je genieten van een ontspannende Yogales of een leuke POP Pilates workout in de rustig gelegen locatie van Kleimolen.

Met spijt in het hart neem ik afscheid van Merchtem Centrum waar ik jullie mocht voorzien van een ontspanningsmoment bij Footloose en onze outdoor locaties Ten Anckere en B&B Langeveldemolen. Wat hebben we toch mooie herinneringen aan al deze lesmomenten!

Na een lange zoektocht vond Zen With Debby een ideale en prachtige locatie net op de rand van Merchtem en Opwijk. Vanaf september 2022 verwelkomen we jou graag in de prachtige, authentieke zaal van Kleimolen. Ervaar een gevoel van rust van zodra je de ruimte binnenwandelt en gun jezelf een uurtje van ontspanning en zelfzorg.

Mijn eerste indruk van Kleimolen was adembenemend en ik hoop dat jullie hetzelfde gevoel mogen ervaren. De eigenaars zijn super gepassioneerde en lieve mensen en ik voelde meteen een match met Catherine Carton. Haar visie en mindset sluit helemaal aan bij dat van mij en daarom ben ik er 100% van overtuigd dat we samen kunnen genieten van leuke groepslessen in deze mooie locatie.

Een dikke merci aan iedereen die meehielp tijdens mijn zoektocht naar een ideale ruimte. Zonder jullie steun en motivatie had ik dit niet gekund! Ik sta te popelen om vanaf september onze reis naar zelfzorg verder te zetten, of te beginnen!

Groepslessen Yoga en Pilates in Opwijk

Neem je graag deel aan onze groepslessen Yoga en Pilates in Opwijk? Zen With Debby ontvangt jou met plezier in haar lessen en voorziet je van een uurtje zelfzorg en rust.

Schrijf je op tijd in via de roze knop rechts onderaan de pagina, want de plaatsen in de les zijn beperkt. Gelieve Debby op de hoogte te brengen van eventuele lichaamsklachten of -pijntjes. Zo kan ze jou voorzien van alternatieve houdingen die passen bij jouw noden en wensen.

Yoga en Pilates in Opwijk
– Bron Foto: Kleimolen.be

Ontdek Welke Bewegingsvorm Bij Jou Past:

Klik Hier om meer te weten te komen over het verschil tussen POP Pilates en Vinyasa Yoga.

Je kan ook privéles volgen indien je liever niet deelneemt aan de groepslessen Yoga of Pilates in Opwijk. Stuur een email naar info@zenwithdebby.com.

Wat Meebrengen Naar De Les?

Jammer genoeg beschikken we (nog) niet over onze eigen yoga- of pilates matjes en daarom vragen we van jouw eigen matje mee te brengen naar de les.

Wat breng je mee naar de les?

  • Matje
  • Handdoek
  • Voldoende water
  • Warme trui of dekentje (relaxatie bij de yogales)
  • Beurtenkaart (indien je deze bezit)

Leuk weetje:
Soms brengt Debby zelfgebakken koekjes mee naar de les. Ideaal om jezelf mee te verwennen na een moment van zelfzorg! Ontdek hier Debby’s foodblog.

– LOCATIE –

Kleimolen
Klei 206,
1745 Opwijk

  • Gelieve te parkeren aan Garage Philips Motors.

– TARIEVEN –

Benieuwd naar onze tarieven en beurtenkaarten? Stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com.

– MEER INFO OVER KLEIMOLEN –

Benieuwd naar deze nieuwe en mooie locatie? Neem zeker een kijkje op hun website van Kleimolen: kleimolen.be.

Hopelijk tot binnenkort in onze groepslessen Yoga en Pilates in Opwijk! Ik kijk er naar uit om samen met jou op de yogamat te staan.

Yoga in jouw bedrijf?

Wil je jouw medewerkers verwennen met Yogalessen tijdens de werkuren? Zen With Debby voorziet jullie met plezier van een ontspannende les. Ontdek meer info + de voordelen van yoga op het werk via deze link.

Love, Debby