Yoga en ontspanning in jouw bedrijf – Verwen je werknemers met een heerlijke yogales.

17 Sep ,2021

Ben je op zoek naar Yoga en ontspanning in jouw bedrijf? Goede keuze, want deze fijne bewegingsvorm heeft verschillende voordelen op het fysieke- en mentale welzijn, maar ook op de werkprestaties van jouw medewerkers.
Zen With Debby begeleid met plezier en passie jouw werknemers naar een gevoel van innerlijke rust en een verlichting van stressgevoelens.

Bedrijven ervaren dagelijks enorm veel stress en spanningen en daarom is het een goed idee om te kiezen voor het geluk en welzijn van jouw personeel en een ontspanningsmoment aan te bieden. Jouw werknemers zullen jou dankbaar zijn!

Mijn ervaring met stress op de werkvloer.

In 2015 ervaarde ik een zware burn-out, gecombineerd met een depressie, door een samenloop van negatieve levensgebeurtenissen en een stressvolle werksfeer. Vooral dat laatste had een enorme impact op mijn mentale welzijn, omdat ik me liet lijden door emoties, frustraties en gevoelens. Ik was niet gelukkig op deze werkplaats en mijn toenmalige werkgever maakte het leven van de werknemers enorm zuur. En daar kon ik niet mee om, met het gevoel van onrecht en behandelt te worden als zijnde nummertje.

Toen werd er nog niet zoveel aandacht besteed rond het algemene welzijn van de werknemer, maar gelukkig is dat in de loop der jaren positief veranderd. Men begint meer en meer in te zien dat een ongelukkige werknemer weinig tot geen positieve resultaten brengt, en dat een gelukkige werknemer productief en geïnspireerd is. Zo begonnen meer en meer bedrijven met het aanbieden van Mindfulness, Yoga en ontspanning. Hierdoor kunnen de werknemers even ontsnappen van de alledaagse stress om een moment van rust in te lassen. Dit heeft allerlei voordelen, zoals je hieronder kan lezen.

Lees ook:

Help Yoga echt bij depressie en burn-out?
Waarom je meer tijd moet vrijmaken voor zelfzorg en -liefde.

Enkele voordelen van Yoga en ontspanning in jouw bedrijf:

  • Vermindering van stress en spanningen op de werkvloer.
  • Werknemers maken betere beslissingen en worden creatiever.
  • Verhoogde concentratie en focus. Dit zorgt ook voor meer productiviteit en efficiëntie.
  • Men leert bewuster te handelen en laat zich niet leiden door gevoelens en emoties.
  • Minder ziekteverzuim doordat de werksfeer binnen teams en organisaties verbetert.
  • Men leert van beter te communiceren en samen te werken.
  • Gelukkige werknemers = een gelukkig bedrijf.

Yoga en ontspanning in jouw bedrijf.

Meer en meer bedrijven staan stil bij het mentale- en fysieke welzijn van hun medewerkers en zoeken naar allerlei mogelijkheden om de werksfeer zo aangenaam mogelijk te maken. Zen With Debby helpt jou en jouw bedrijf graag om dit doel te verwezenlijken en jouw werknemers een moment van (innerlijke) rust te bezorgen. Dit dankzij het aanbieden van fijne Vinyasa Yogalessen op maat (rekeninghoudende met de noden van de personen in kwestie).

De yogalessen geven jouw medewerker de kans om even tot zichzelf komen, waardoor stressgevoelens wegebben en men plaats kan maken voor energie, productiviteit en creativiteit. Een win-win situatie voor jou als werkgever en voor jouw werknemers.

Online of Fysieke groepslessen Yoga.

Zen With Debby biedt zowel online-, als fysieke groepslessen aan.

De online groepslessen gaan door via het gratis programma Zoom – tenzij je liever een ander programma gebruikt. Online lessen zijn ideaal voor bedrijven buiten Regio Meise.

Voor de fysieke groepslessen komt Zen With Debby tot aan jouw bedrijf – regio Meise en omstreken. Zo kan Debby de deelnemers voorzien van een persoonlijke en leuke Yogasessie. De deelnemers hoeven enkel een mat, handdoekje en water mee te brengen naar de les.

Tarieven:

Gelieve ons te contacteren via onderstaande knop voor het bespreken van tarieven.

Waarom kiezen voor Zen With Debby?

Omdat Zen With Debby rekening houdt met de persoon/ personen in kwestie. De lessen worden aangepast op maat en niveau van de deelnemers. Er wordt ook rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten of pijntjes, waardoor Debby’s lessen LETTERLIJK toegankelijk zijn voor iedereen.

Ongeveer 5 jaar geleden begon ik met het geven van Yoga en (POP) Pilates lessen, zowel in groep, als privé. In de loop der jaren ontwikkelde mijn liefde voor beide bewegingsvormen zich tot een ware passie. Daarom richtte ik op 1 oktober 2020 “Zen With Debby, Yoga & Pilates Studio” op om via deze weg de verschillende voordelen van Yoga en Pilates te delen met mijn medemens. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Ben je klaar voor het aanbieden van Yoga en ontspanning in jouw bedrijf?

Stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com en wie weet genieten jouw werknemers binnenkort van een heerlijk me-time moment waarbij ze volledig tot rust komen en kunnen loslaten van stress en spanningen.

Lees hieronder enkele reviews van onze tevreden klanten:

Abonneer je op Zen With Debby op YouTube en geniet van yogalessen waar en wanneer je wilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.