Workshop Mindfulness

16 jan ,2024

Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert Zen With Debby haar eerste workshop Mindfulness in Meise (Wolvertem). Heb je zin om af te tellen naar de zomer en te genieten van 2 uur ontspanning en zachtheid? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Nodig gerust enkele vrienden of familieleden uit, want samen tot rust komen is eens zo fijn.

Deze workshop van Zen With Debby is toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar de wondere wereld van Mindfulness, maar ook voor zij die afzien van slapeloze nachten, spanningen en stress, onverwerkte trauma’s, (chronische) pijn, (overmatig) piekeren, enz. Mindfulness is geschikt voor iedereen die openstaat om meer bewustwording te verwelkomen, maar ook dieper te verbinden met jouw ware ik.

Workshop Mindfulness in Meise

Tijdens de workshop Mindfulness kom je meer te weten over “Wat is mindfulness?”, de herkomst ervan en het uiteindelijke doel. We passen allerlei oefeningen toe die je toelaten dieper te verbinden met je innerlijke zelf. Deze oefeningen krijg je nadien mee naar huis, zodat je ze kan toepassen op jezelf en jouw dagelijkse leven.
We combineren bv. bewustwordingsoefeningen met meditatie, een bodyscan en enkele zachte yoga oefeningen. Aan het einde van de workshop voel je je helemaal opgeladen, ontspannen en dieper verbonden met de sensaties binnenin jezelf. Schrijf je nu in en maak van jouw zelfzorg een prioriteit!

Praktische info:

Datum: zaterdag, 8 juni 2024
Tijdstip: 10u30 tot 12u30
Locatie: Grasveld Administratief Centrum
Tramlaan 8, 1861 Wolvertem
➺ Parking aanwezig
Prijs: € 65,00 per persoon (incl. BTW)
drankje en tussendoortje inbegrepen


Opmerking: Bij slecht weer wordt deze workshop verplaatst naar zaterdag 15 juni 2024 om 10u30. Debby laat jou tijdig iets weten bij eventuele wijzigingen. Wijzigingen of belangrijke mededelingen worden persoonlijk via sms gecommuniceerd.

Wat meebrengen?

Yogamatje of dekentje of kussentje
Comfortabele kleding
Drinkbus voor water
Handdoekje
Notitieboekje en iets om te schrijven
Optioneel: zonnebril en hoofddeksel (bij zonnig en warm weer)

Inschrijven:

Gelieve je op voorhand in te schrijven om jouw deelname aan deze workshop Mindfulness te bevestigen. Er kunnen maximum 15 personen deelnemen aan deze workshop.

Nodig gerust enkele vrienden of familieleden uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Algemene Voorwaarden:

 1. Betalingen gebeuren op voorhand en per overschrijving naar onderstaande gegevens:

  Rekeninghouder: Zen With Debby
  Rekeningnummer: BE64 7360 7585 2852
  Totaalbedrag: € 65,00
  Referentie: “workshop 8 juni + jouw volledige naam”

  ➤ Geen toegang tot de workshop zonder voorafgaande betaling.
  Je mag altijd een screenshot of betaalbewijs doormailen naar info@zenwithdebby.com.

 2. Annulaties gebeuren vòòr donderdag 6 juni 2023 (maw: ten laatste op 5 juni 2024 om 23u59). Alleen dan heb je recht op een terugbetaling van het reeds gestorte bedrag.

  ➤ Annulaties gebeuren via de bevestigings- of herinneringsmail (onderaan de mail vind je een optie om de afspraak te annuleren).
  ➤ Alle annulaties vanaf 6 juni 2024 worden niet terugbetaald.

 3. Heb je psychische- of fysieke klachten? Breng Debby op de hoogte door een mailtje te sturen naar info@zenwithdebby.com. Zo kan zij rekening houden met jouw noden en wensen voor het verloop van de workshop Mindfulness.

Heb je vragen over deze workshop?

Contacteer Debby via info@zenwithdebby.com voor bijkomende vragen omtrent de workshop Mindfulness in Meise. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord op jouw e-mail.

Ontdek Zen With Debby op YouTube

Op zoek naar Nederlands gesproken yogalessen op YouTube? Ontdek het kanaal van Zen With Debby en geniet van een ontspannend me-time moment bovenop de mat. De lessen variëren tussen zachte yogasessies en Vinyasa flows, en zijn toegankelijk voor alle niveaus!

Abonneer je op Zen With Debby zodat je altijd op de hoogte bent van onze laatste yogavideos.