Outdoor POP Pilates en Yoga in Meise en Merchtem

14 jun ,2021

Tijdens de lente- en zomermaanden organiseert Zen With Debby Outdoor POP Pilates en Yoga in Meise en Merchtem. Zo kan jij genieten van beweging in de buitenlucht, terwijl je werkt aan jouw fysieke- en mentale welzijn. Nu heb je een goede reden om naar buiten te gaan en te genieten van een ontspannende Yogales, of een leuke POP Pilates workout.

Waarom Outdoor bewegen?

Buiten sporten en bewegen is gewoon veel leuker omdat je één kan zijn met de natuur en jezelf. De zomerse sfeer en het enthousiasme van lesgeefster Debby en je mede-POPsters of mede-yogis zorgt ervoor dat de les voorbij vliegt. Voor je het weet heb je er een ontspannende yogales of een killer work-out opzitten en voel je je als herboren. Je stap gegarandeerd met een voldaan en gelukzalig gevoel van de mat!

Voor wie is zijn de lessen POP Pilates en Yoga?

De Outdoor groepslessen POP Pilates en Yoga in Meise en Merchtem zijn toegankelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar een leuke bewegingsvorm, of een manier om tot rust te komen na een stressvolle dag/ week. Alle niveaus zijn welkom want er worden voldoende opties van houdingen voorzien. Zo kan jij genieten van een fijne les op maat.

Gelieve me op voorhand op de hoogte te brengen van eventuele lichaamsklachten of pijntjes, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens het geven van de lessen.

Lees hier meer informatie over Yoga en POP Pilates.

Outdoor POP Pilates lessen in Meise
© Jason Walgraef photography

Outdoor POP Pilates en Yoga in Meise en Merchtem

Hoe inschrijven?

Wens je graag deel te nemen aan de outdoor groepslessen POP Pilates en Yoga in Meise en Merchtem van Zen With Debby? Superleuk! Je kan je inschrijven via ons Online Reservatiesysteem, of houdt onze Facebook Pagina “Zen With Debby” in de gaten.

Voor meer vragen of info, contacteer ons:

Volg Zen With Debby op Sociale Media:

Subscribe To Our Newsletter ❤︎

* indicates required
Love, Debby