Yoga en POP Pilates lessen bij Zen With Debby in Meise – vanaf 06/2021 – Verwelkom zelfzorg en rust in je leven.

23 May ,2021

Wil je graag Vinyasa Yoga en POP Pilates lessen volgen bij Zen With Debby, of ben je op zoek naar leuke groepslessen in regio Meise? Dan ben je aan het juiste adres! Graag verwelkom ik je in mijn groeps- of privélessen.

Bij Zen With Debby kan je genieten van een heerlijke ontspannende Yogales, of een leuke en sportieve les POP Pilates. Deze beide bewegingsvormen zijn ideaal om te werken aan het verstevigen van je lichaam en de kleine spiertjes (m.a.w. de spieren die we niet elke dag gebruiken) , het opbouwen van uithoudingsvermogen en lichaamskracht, het verbeteren van je houding – mobiliteit en soepelheid, en als bonus werk je ook aan je lenigheid. Er worden voldoende alternatieve houdingen gegeven die passen bij jou en de noden van jouw lichaam. Zo kan jij genieten van een heerlijk moment van zelfzorg.

Zen With Debby
Vinyasa Yoga en POP Pilates lessen in Meise

Yoga en POP Pilates lessen in Meise - Zen With Debby

Voor wie is Vinyasa Yoga?

Vinyasa Yoga is een actieve yogastijl waar we verschillende houdingen uitvoeren in combinatie met de ademhaling. Doordat de bewegingen en ademhaling elkaar mooi opvolgen, ervaar je een flow-gevoel (vandaar dat Vinyasa Yoga ook vaak Flow Yoga wordt genoemd). Wordt één met je lichaam, geest en ziel en kom helemaal in voeling met je lichaam en de signalen die het uitstuurt naar je brein en de rest van je lichaam.

Tijdens de laatste 10 minuten van de les wordt er een ontspanningsmoment voorzien, waardoor je helemaal kan ontspannen en tot rust kan komen. Geniet van de effecten dat de yogahoudingen met zich meebrengen. Omdat je lichaam zal afkoelen, raad ik aan van een warme trui, kousen, of een dekentje mee te brengen naar de les.

Voor wie is POP Pilates?

POP Pilates is een moderne versie van de Klassieke Pilates. De bewegingen bestaan uit de gekende Pilates houdingen, gecombineerd met moderne varianten. De oefeningen worden uitgevoerd op muziek van de Top50, waardoor je een “dans op de mat-gevoel” ervaart.

Bij deze Total Body Workout trainen we met ons eigen lichaam, zonder gebruik te maken van andere sportattributen. POP Pilates is ideaal om je postuur te verbeteren, maar ook om je lichaam te helpen bij het herstel van lichamelijke klachten of -letsels.
Daarnaast is het een ideale bewegingsvorm om fitter, soepeler en mobieler te worden.

Ook hier worden verschillende opties van houdingen voorzien, waardoor je kan meevolgen op je eigen tempo en niveau.

Privéles Yoga of Pilates

Zen With Debby zorgt voor een privéles op maat in regio Meise. Dit kan bij jou thuis in jouw vertrouwde omgeving, of online via het gratis programma Zoom.
1-op-1 lessen zijn ideaal om een les op maat en op jouw niveau te krijgen. Jij staat 100% centraal en hoeft met niemand rekening te houden. Je krijgt mijn volle aandacht en begeleiding, waardoor je een heerlijke en persoonlijke pilates- of yogales ervaart.

Revolved Triangle Pose - Zen With Debby

Tarieven

Fysieke groepslessen

Kennismakingsles10,00 €
Vanaf de 2e les14,00 €
10 of 20 beurtenkaart info@zenwithdebby.com

Online groepslessen

1 losse beurt10,00 €
5 of 10 beurtenkaartinfo@zenwithdebby.com

Privéles online of aan huis

Privéles aan huis (incl. verplaatsing)info@zenwithdebby.com
Online privélesinfo@zenwithdebby.com

Uurrooster + Locaties

Praktische info

▪︎ Wat breng je mee naar de les?

Comfortabele (sport)kleding
Matje, handdoek en water.
Eventueel een dekentje voor de Yogales.
Voor gevoelige gewrichten: breng een extra handdoek of kussentje mee.


▪︎ Hoe betalen?

Fysieke lessen: overschrijving, cash of QR-scan
Online lessen: overschrijving


▪︎ Vragen?

Contacteer ons gerust via info@zenwithdebby.com.Hopelijk tot binnenkort in de Yoga en POP Pilates lessen in Wolvertem!

Liefs,
Debby

___________________________________________________________________________

Ontdek Zen With Debby op YouTube

Abonneer je alvast op YouTube kanaal
Wekelijkse Yoga Videos!