Yoga en POP Pilates in Merchtem – Nieuw vanaf 6 oktober – Tijd voor zelfzorg.

08 Sep ,2021

Ben je op zoek naar leuke groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates lessen in Merchtem? Dan ben je bij Zen With Debby aan het juiste adres! Dan ben je aan het juiste adres, want ik verwelkom jou graag in mijn groeps- of privélessen.

Zen With Debby bestaat 1 JAAR op 1 oktober 2021 🎂. Om dat te vieren breiden de groepslessen van Wolvertem uit naar Merchtem. Ik merkte tijdens de afgelopen maanden op dat er best veel vraag kwam naar groepslessen Yoga en een Total Body Workout daar mijn collega uit Opwijk haar fysieke lessen jammer genoeg moest stopzetten. Ze vroeg me me om haar oude leden op te vangen en te voorzien van leuke lessen, omdat ze weet dat de klant in goede handen is bij Zen With Debby.

Na even twijfelen besloot ik van op zoek te gaan naar een leuke locatie voor mijn groepslessen. Zo kwam ik uit bij Footloose Dans en Gym en vond ik de perfecte zaal. Vanaf woensdag 6 oktober 2021 kunnen jullie hier samenkomen om te genieten van een leuke work-out, of een heerlijk moment van ontspanning.

Zen With Debby
Vinyasa Yoga en POP Pilates in Merchtem

Yoga en POP Pilates lessen in Merchtem - Zen With Debby

Voor wie is Vinyasa Yoga? 

Vinyasa Yoga is een actieve yogastijl waar we verschillende houdingen uitvoeren in combinatie met de ademhaling. Doordat de bewegingen en ademhaling elkaar mooi opvolgen, ervaar je een flow-gevoel (vandaar dat Vinyasa Yoga ook vaak Flow Yoga wordt genoemd). Wordt één met je lichaam, geest en ziel en kom helemaal in voeling met je lichaam en de signalen die het uitstuurt naar je brein en de rest van je lichaam. 

Tijdens de laatste 10 minuten van de les wordt er een ontspanningsmoment voorzien, waardoor je helemaal kan ontspannen en tot rust kan komen. Geniet van de effecten dat de yogahoudingen met zich meebrengen. Omdat je lichaam zal afkoelen, raad ik aan van een warme trui, kousen, of een dekentje mee te brengen naar de les. 

Voor wie is POP Pilates? 

POP Pilates is een moderne versie van de Klassieke Pilates. De bewegingen bestaan uit de gekende Pilates houdingen, gecombineerd met moderne varianten. De oefeningen worden uitgevoerd op muziek van de Top50, waardoor je een “dans op de mat-gevoel” ervaart. 

Bij deze Total Body Workout trainen we met ons eigen lichaam, zonder gebruik te maken van andere sportattributen. POP Pilates is ideaal om je postuur te verbeteren, maar ook om je lichaam te helpen bij het herstel van lichamelijke klachten of -letsels
Daarnaast is het een ideale bewegingsvorm om fitter, soepeler en mobieler te worden.

Ook hier worden verschillende opties van houdingen voorzien, waardoor je kan meevolgen op je eigen tempo en niveau.

Privéles Yoga of Pilates

Zen With Debby zorgt voor een privéles op maat in regio Merchtem. Dit kan bij jou thuis in jouw vertrouwde omgeving, of online via het gratis programma Zoom.
1-op-1 lessen zijn ideaal om een les op maat en op jouw niveau te krijgen. Jij staat 100% centraal en hoeft met niemand rekening te houden. Je krijgt mijn volle aandacht en begeleiding, waardoor je een heerlijke en persoonlijke pilates- of yogales ervaart.

Sugar Cane Pose - Zen With Debby

Tarieven

Fysieke groepslessen

Kennismakingsles € 10,00
Vanaf de 2e les€ 20,00
10-beurtenkaart
bespaar € 10,00
€ 130,00
20-beurtenkaart
bespaar € 30,00
€ 250,00

Online groepslessen

1 losse les€ 10,00
5-beurtenkaart€ 45,00

Privéles online of aan huis

Privéles aan huis (incl. verplaatsing) info@zenwithdebby.com
Online privélesinfo@zenwithdebby.com

Locaties

Footloose Dans en Gym
Miergemstraat 35
1785 Merchtem

Of online via het gratis programma Zoom

Praktische info

▪︎ Wat breng je mee naar de les?

Comfortabele (sport)kleding
Matje, handdoek en water.
Eventueel een dekentje voor de Yogales.
Voor gevoelige gewrichten: breng een extra handdoek of kussentje mee.


▪︎ Hoe betalen?

Fysieke lessen: cash, QR-scan of overschrijving
Online lessen: overschrijving


▪︎ Vragen?

Contacteer ons gerust via info@zenwithdebby.com.

Hopelijk tot binnenkort in de groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates in Merchtem!

Liefs,
Debby

___________________________________________________________________________

Ontdek Zen With Debby op YouTube

Abonneer je alvast op YouTube kanaal
Wekelijkse Yoga Videos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *