Yoga en POP Pilates in Merchtem – Zen With Debby begeleidt jou doorheen jouw reis naar zelfzorg. – vanaf 10/2021

08 Sep ,2021

Op zoek naar leuke groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates in Merchtem? Dan ben je bij Zen With Debby aan het juiste adres, want ik verwelkom jou graag in mijn groeps- of privélessen.

Zen With Debby bestaat ondertussen 1 JAAR en om dat te vieren breiden onze groepslessen Yoga en POP Pilates uit naar Merchtem. Dat wilt dus zeggen dat je binnenkort kan genieten van leuke groepslessen Yoga en POP Pilates in Merchtem. Deze groepslessen gaan door in de bovenste zaal van Footloose Gym en Dans. Marleen (de uitbaatster van Footloose) en Debby sloegen de handen in elkaar met als doel het aanbieden van een moment van rust en ontspanning aan de inwoners van Merchtem en omstreken.

Sinds 6 oktober kan je genieten van een leuke manier van sporten en bewegen dankzij de lessen POP Pilates, of kom tot rust dankzij een ontspannende Vinyasa Yogales. Beide bewegingsvormen zijn toegankelijk voor iedereen en alle niveaus. Debby voorziet allerlei opties van houdingen voor verschillende niveaus, maar ook alternatieve oefeningen bij bepaalde lichaamsklachten. Bij Zen With Debby staan jouw noden en jouw moment van zelfzorg centraal.

Zen With Debby
Vinyasa Yoga en POP Pilates in Merchtem

Yoga en POP Pilates lessen in Merchtem - Zen With Debby

Voor wie is Vinyasa Yoga? 

Vinyasa Yoga is een actieve yogastijl waar we verschillende houdingen uitvoeren in combinatie met de ademhaling. Doordat de bewegingen en ademhaling elkaar mooi opvolgen, ervaar je een flow-gevoel (vandaar dat Vinyasa Yoga ook vaak Flow Yoga wordt genoemd). Wordt één met je lichaam, geest en ziel en kom helemaal in voeling met je lichaam en de signalen die het uitstuurt naar je brein en de rest van je lichaam. 

Tijdens de laatste 10 minuten van de les wordt er een ontspanningsmoment voorzien, waardoor je helemaal kan tot rust kan komen en al je spanningen kan laten wegvloeien. Omdat je lichaam tijdens deze relaxatieoefening zal afkoelen, raad ik aan van een warme trui, kousen, of dekentje mee te brengen naar de les. 

Voor wie is POP Pilates? 

POP Pilates is een moderne versie van de Klassieke Pilates. De bewegingen bestaan uit de gekende Pilates houdingen, gecombineerd met moderne varianten. De oefeningen worden uitgevoerd op muziek van de Top50, waardoor je een “dans op de mat-gevoel” ervaart. Ja, het kan dus zijn dat je in de wagen zit en ineens een liedje uit de POP Pilates les herkent.

Bij deze Total Body Workout trainen we met ons eigen lichaam, zonder gebruik te maken van sportattributen. POP Pilates is een ideale bewegingsvorm om je postuur te verbeteren, maar ook om je lichaam te helpen bij het herstel van lichamelijke klachten of -letsels
Daarnaast is het een ideaal om fitter, soepeler en mobieler te worden.

Privéles Yoga of Pilates

Zen With Debby zorgt voor een privéles Yoga of Klassieke Pilates op maat. Dit kan bij jou thuis in jouw vertrouwde omgeving, of online via het gratis programma Zoom.
1-op-1 lessen zijn ideaal om een les op maat en naar jouw wensen en noden te krijgen. Jij staat 100% centraal in mijn lessen en hoeft met niemand rekening te houden. Je krijgt een persoonlijke begeleiding, waardoor je een heerlijke en ontspannende pilates- of yogales ervaart.

Sugar Cane Pose - Zen With Debby

Tarieven

Fysieke groepslessen

Kennismakingsles € 10,00
Vanaf de 2e les€ 14,00
10-beurtenkaartinfo@zenwithdebby.com
20-beurtenkaartinfo@zenwithdebby.com

Online groepslessen

1 losse les€ 10,00
5-beurtenkaartinfo@zenwithdebby.com

Privéles online of aan huis

Privéles aan huis (incl. verplaatsing) info@zenwithdebby.com
Online privélesinfo@zenwithdebby.com

Uurrooster + Locaties

Yoga en POP Pilates in Merchtem

Praktische info

▪︎ Wat breng je mee naar de les?

Comfortabele (sport)kleding
Matje, handdoek en water.
Eventueel een trui of dekentje voor de Yogales.
Voor gevoelige gewrichten: breng zeker een extra handdoek of kussentje mee.


▪︎ Hoe betalen?

Fysieke lessen: cash, QR-scan of overschrijving
Online lessen: overschrijving


▪︎ Vragen?

Contacteer ons gerust via info@zenwithdebby.com.

Ik kijk er enorm naar uit van je te mogen ontvangen in mijn groepslessen Vinyasa Yoga en POP Pilates in Merchtem. Hopelijk tot binnenkort!

Liefs,
Debby

___________________________________________________________________________

Ontdek Zen With Debby op YouTube

Abonneer je alvast op YouTube kanaal
Wekelijkse Yoga Videos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.