FAQ - Veelgestelde vragen & Algemene Voorwaarden - Zen With Debby

Hieronder vind u onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Zen With Debby.

Veelgestelde Vragen – Zen With Debby

Wat is het verschil tussen Yoga, Pilates en POP Pilates?

KLIK HIER voor het verschil tussen Yoga en Pilates en ontdek welke bewegingsvorm aansluit bij jouw noden en wensen.

Wat breng ik mee naar de les?

– Handdoekje
– Matje
– Comfortabele kleding
– Voldoende water
Bij gevoelige gewrichten: extra handdoekje voor ondersteuning
Yogales: dekentje of warme trui voor de relaxatieoefening

Ik heb geen ervaring met Yoga of Pilates. Kan ik aansluiten bij de groepslessen?

Jazeker! Debby voorziet alternatieve houdingen waardoor je kan meevolgen op jouw niveau en tempo. Je mag uiteraard extra rust inlassen wanneer je lichaam hierom vraagt.
De houdingen komen regelmatig terug waardoor je de kans krijgt van ze te leren kennen en jezelf uit te dagen naarmate je vaker naar de les komt.

Indien je last hebt van bepaalde lichaamsklachten of -pijntjes, gelieve Debby op de hoogte te brengen zodat ze jou kan voorzien van veilige houdingen.

Kan ik bij Zen With Debby terecht voor Zwangerschapsyoga?

Zen With Debby is sinds Januari 2023 een gecertifieerde Pregnancy Yoga Teacher en begeleid jou met zorg en zachtheid doorheen een prenatale- of postnatale yogales.

Ben je in het eerste en tweede trimester van jouw zwangerschap en heb je enige ervaring? Dan ben je van harte welkom in onze les. Gelieve goedkeuring te vragen aan jouw huisarts, zodat ik jou op een veilige manier kan begeleiden.

Vanaf het derde trimester raad ik aan van deel te nemen aan een prenatale yogales. Je kan hiervoor een privéles volgen bij Zen With Debby.

Biedt Zen With Debby privélessen Yoga en Pilates aan huis aan?

Zen With Debby voorziet jou graag van een uurtje ontspanning in jouw vertrouwde omgeving. De houdingen en lessen worden aangepast aan jouw wensen en noden, zodat je een leuke les op maat ervaart. Neem contact op met Debby voor het bespreken van verdere details en tarieven.

Ontdek hier de voordelen van privéles. ←

Moet ik me inschrijven om naar een les te komen?

Yes, please! De plaatsen in onze groepslessen zijn beperkt. Daarom vragen we van jou op voorhand in te schrijven. Geraak je toch niet in de les? Annuleer op tijd jouw reservatie en vermijd onnodige kosten.

Gelieve ons ook op de hoogte te brengen van eventuele lichaamsklachten en -pijntjes. Zo kan Debby jou voorzien van veilige opties van houdingen.

Hoe kan ik betalen?

Betalingen gebeuren ter plaatse en voor aanvang van de les. Je kan kiezen voor cash of QR-scan (via Payconiq of bank app).

Over beurtenkaarten

– Geldig in alle fysieke groepslessen bij Zen With Debby.
– De beurtenkaart is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar aan derden (tenzij anders overeengekomen met Zen With Debby).
– Laat jouw beurtenkaart aftekenen voor aanvang van de les.
– Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4 uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, is men automatisch een beurt kwijt.
– De beurtenkaarten zijn niet terug betaalbaar.
– Geldigheid beurtenkaarten:
10 beurtenkaart: 6 maand
20 beurtenkaart: 12 maand

Uitzondering:
Medische reden: De beurtenkaart kan enkel worden terugbetaald na ontvangst door Zen With Debby van een geldig medisch attest (via e-mail), dat aangeeft dat het lid minstens 6 maand geen Pilates of Yoga kan uitoefenen. Het resterende bedrag van de beurtenkaart wordt dan teruggestort op de rekening.

Uitzonderlijke gevallen waarbij Zen With Debby uw toegang tot de lessen mag weigeren

– Zen With Debby kan ten allen tijde de toegang weigeren of ontzeggen alsook het lidmaatschap beëindigen van personen wiens gedrag niet in overeenstemming is met het huishoudelijk reglement.
– Het herhaaldelijk niet opvolgen van de geldende regels m.b.t. het online reserveren van groepslessen kan leiden tot een al dan niet tijdelijk verbod op het inplannen van lessen.
– Kom je 2 maal niet opdagen naar de les (aka. no shows), zonder jouw reservatie op voorhand te annuleren? Dan is Zen With Debby genoodzaakt van jouw toegang tot haar lessen te weigeren.

Risico en aansprakelijkheid

Raadpleeg uw huisarts voordat u met een trainingsprogramma begint. Door deel te nemen aan de Yoga- en (POP) Pilates lessen, stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet, vrijwillig deelneemt aan deze activiteiten, alle risico op letsel voor uzelf op zich neemt en ermee instemt Zen With Debby te vrijwaren en te ontslaan van alle claims of oorzaken van actie, bekend of onbekend, die voortkomen uit Zen With Debby’s nalatigheid.

Heb je verdere vragen?

Zit je met vragen of wens je verdere informatie te ontvangen? Gelieve ons te contacteren via onderstaande knop, of stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com.

Wat anderen zeggen over Zen With Debby.

Lees hier enkele Testimonials van onze tevreden klanten.

Love, Debby