FAQ - Veelgestelde vragen & Algemene Voorwaarden - Zen With Debby

Hieronder vind u onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden voor het volgen van lessen bij Zen With Debby.

Veelgestelde Vragen – Zen With Debby

Wat is het verschil tussen Yoga, Pilates en POP Pilates?

KLIK HIER voor de volledige uitleg en ontdek welke bewegingsvorm aansluit bij jouw noden en wensen.

Wat moet ik meebrengen naar de privé- of groepsles?

– Handdoekje
– Matje
– Comfortabele kleding
– Voldoende water
Bij gevoelige gewrichten: extra handdoekje voor ondersteuning
Yogales: dekentje of warme trui voor de relaxatieoefening

Ik heb geen ervaring met Yoga of Pilates. Kan ik aansluiten bij de groepslessen?

Jazeker! Debby voorziet alternatieve houdingen waardoor je kan meevolgen op jouw niveau en tempo. Je mag uiteraard extra rust inlassen wanneer je lichaam hierom vraagt.
De houdingen komen regelmatig terug waardoor je de kans krijgt van ze te leren kennen en jezelf uit te dagen naarmate je vaker naar de les komt.

Indien je last hebt van bepaalde lichaamsklachten of -pijntjes, gelieve Debby op de hoogte te brengen zodat ze jou kan voorzien van veilige houdingen.

Ik wil graag kunnen genieten van jouw lessen, maar ben geen voorstaander van groepslessen. Bied Zen With Debby ook privélessen aan huis aan?

Bij Zen With Debby kan je terecht voor privélessen Vinyasa Yoga en Klassieke Pilates, ook indien je helemaal van op 0 begint. Debby komt bij jou thuis en begeleid jou doorheen een moment van fysieke- en mentale ontspanning. Er wordt rekening gehouden met jouw noden en wensen, maar ook met jouw niveau en kunnen. Zo kan jij genieten van een uurtje zelfzorg en stap je gegarandeerd met een ontspannen gevoel van de mat.

BELANGRIJK:
– Debby geeft GEEN privéles aan mannen, wel aan vrouwen, kinderen (vanaf 12 jaar), of een gemengde groep.
– Gelieve ons te contacteren via info@zenwithdebby.com voor het bespreken van tarieven en verdere details.

Over Beurtenkaarten

– Geldig in alle fysieke groepslessen bij Zen With Debby.
– De beurtenkaart is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar aan derden (tenzij anders overeengekomen met Zen With Debby).
– Laat jouw beurtenkaart aftekenen voor aanvang van de les.
– Wanneer er niet tijdig geannuleerd wordt (minstens 4 uur op voorhand) of men niet komt opdagen in de les, is men automatisch een beurt kwijt.
– De beurtenkaarten zijn niet terug betaalbaar.
– Geldigheid beurtenkaarten:
10 beurtenkaart: 6 maand
20 beurtenkaart: 12 maand

Uitzondering:
Medische reden: De beurtenkaart kan enkel worden terugbetaald na ontvangst door Zen With Debby van een geldig medisch attest (via e-mail), dat aangeeft dat het lid minstens 6 maand geen Pilates of Yoga kan uitoefenen. Het resterende bedrag van de beurtenkaart wordt dan teruggestort op de rekening.

Uitzonderlijke gevallen waarbij Zen With Debby uw toegang tot de lessen mag weigeren

– Zen With Debby kan ten allen tijde de toegang weigeren of ontzeggen alsook het lidmaatschap beëindigen van personen wiens gedrag niet in overeenstemming is met het huishoudelijk reglement.
– Het herhaaldelijk niet opvolgen van de geldende regels m.b.t. het online reserveren van groepslessen kan leiden tot een al dan niet tijdelijk verbod op het inplannen van lessen.
– Kom je 2 maal niet opdagen naar de les (aka. no shows), zonder jouw reservatie op voorhand te annuleren? Dan is Zen With Debby genoodzaakt van jouw toegang tot haar lessen te weigeren.

Risico en aansprakelijkheid

Raadpleeg uw huisarts voordat u met een trainingsprogramma begint. Door deel te nemen aan de Yoga- en (POP) Pilates lessen, stemt u ermee in dat u dit op eigen risico doet, vrijwillig deelneemt aan deze activiteiten, alle risico op letsel voor uzelf op zich neemt en ermee instemt Zen With Debby te vrijwaren en te ontslaan van alle claims of oorzaken van actie, bekend of onbekend, die voortkomen uit Zen With Debby’s nalatigheid.

Vragen of meer informatie nodig?

Zit je met vragen of wens je verdere informatie te ontvangen? Gelieve ons te contacteren via onderstaande knop, of stuur een e-mail naar info@zenwithdebby.com.

Ontdek wat mensen zeggen over Zen With Debby

Lees hier enkele Testimonials van onze tevreden klanten.

Love, Debby